+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

Van Heck Interpieces & AP Logistics kiezen samen voor TruckLOG TK5

Als grossier voor meer dan zestigduizend verschillende auto-onderdelen van een scala aan topproducenten zoals Romax, Gates, SKF, Valeo, Brembo, Lucas, Hitec, Monroe, etc is Van Heck Interpieces en haar logistieke dochter AP Logistics dé brug tussen de autofabrikanten en grossiers voor garagehouders. De absolute kracht van Van Heck Interpieces en AP Logistics ligt in het snel samenbrengen en het optimaal stroomlijnen van de daadwerkelijke distributie aan meer dan 120 grossiers in België, Luxemburg, Nederland en Frankrijk.

Van Heck Interpieces is een handelsmaatschappij van de Sator Holding BV, in de Benelux de grootste leverancier van auto-onderdelen. Er werken momenteel meer dan 250 mensen bij Van Heck Interpieces.

AP Logistics NV koos ervoor haar vloot van 20 intern transport toestellen (verticale orderpickers, heftrucks en reachtruck) in de distributiemagazijnen in Vilvoorde uit te rusten met het toegangscontrole en fleet management systeem van Davis Derby Ltd., TruckLOG TK5.

Na enkele maanden kan gesteld worden dat de operationele kosten van schade door aanrijdingen en onoordeelkundig gebruik met meer dan 50% zijn gedaald, tot groot genoegen van de directie van AP Logistics NV !

dinsdag, 20 oktober, 2015 - 23:45