+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

INDAVER kiest voor TruckLOG TK5 op 82 machines op 7 sites in België en Nederland

TruckLOG TK5 werd gemonteerd op alle heftrucks, zijladers, wielladers, kranen, pick-ups, vrachtwagens en hoogtewerkers die binnen de 7 verschillende sites operationeel zijn. Indaver koos na uitvoerige tests en evaluaties voor ESQUENET MST en TruckLOG TK5 omwille van de multi-site toepassing en gebruiksgemak van de EVO software, de eenvoudige implementatie en lage kostprijs van het WPAN netwerk, de door de bestuurder uit te voeren pre-operationele checklists vóór aanvang van het werk en bovenal de mogelijkheid TK5 te kunnen monteren en gebruiken op alle types en merken voertuigen.

INDAVER is een Europese groep actief in afvalbeheer voor industrie en overheid. Voor de industrie in België is Indaver een integrale dienstverlener met haar ontzorgende concept van "Total Waste Management", een duurzame totaaloplossing voor de industire. INDAVER biedt een veilige, betaalbare en duurzame oplossing voor afval door hun verregaande expertise op het vlak van technologie, markt en regelgeving, hun aandacht voor het milieu en voor de terugwinning van energie en materialen.

INDAVER is een Europese speler, met installaties en activiteiten in België, Duitsland, Ierland en Nederland. De Indaver Groep beheert ongeveer 45 miljoen afval per jaar, heeft een omzet van van dan EUR 500 miljoen en telt ongeveer 1700 medewerkers.

maandag, 17 augustus, 2015 - 12:00