+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

Covidien-Medtronic implementeert TruckLOG TK5 op 72 heftrucks

Covidien-Medtronic kiest voor haar Europees distributiemagazijn in Opglabeek met een totale opslagcapaciteit van 62.000m2 voor de implementatie van TruckLOG TK5 toegangscontrole- en fleet management systeem op 72 heftrucks, rechtrucks, orderpickers en combi-trucks.

Covidien-Medtronic was overtuigd van de kwaliteit van TruckLOG en de uitgebreide toepassingsmogelijkheden van de Color Reader Units en de EVO gebruikers- en analysesoftware. De pre-operationele check-lists die per type voertuig door de gebruiker kan aangemaakt worden, viel bijzonder in de smaak van Covidien-Medtronic. Aan de hand van deze pre-operationele check-lijsten is men altijd op de hoogte van eventuele schade of gebreken aan de voertuigen. Ook gaf de gebruiksvriendelijke en complete software EVO de dooslag voor de keuze van TruckLOG TK5.  

De Amerikaanse multinational Covidien-Medtronic is toeleverancier van allerlei medische producten en hulpmiddelen aan ziekenhuizen, zorginstellingen, artsenpraktijken en patiënten. Het beursgenoteerde bedrijf realiseert een omzet van ca 27 miljard dollar en telt ongeveer 87.000 werknemers in meer dan 150 landen.

 

dinsdag, 17 maart, 2015 - 13:00