+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

Nieuws

26jan

Greenyard Logistics Belgium NV kiest voor Tine-Guide Fork Laser Guidance System

Greenyard Logistics Belgium NV met haar logistieke vestiging in Sint-Katelijne-Waver kiest voor Tine-Guide Fork Laser Guidance Systemen van ESQUENET MST !

Greenyard Logistics Belgium NV heeft 16 STILL FMX reachtrucks voorzien van het innovatieve Tine-Guide Fork Laser systeem om efficiënter en veiliger te kunnen werken, alsook minder kosten te genereren door aanrijdingen tegen stellingsliggers en palletgoederen.

27nov

Honda Motor Europe Logistics kiest voor Tine-Guide Fork Laser Guidance

Honda Motor Europe Logistics met haar logistieke vestiging in Gent Zeehaven kiest voor Tine-Guide Fork Laser Guidance Systemen om al haar reachtrucks uit te rusten met het assistentie laser-systeem op vorken indicatie !

Honda Motor Europe Logistics heeft 25 reachtrucks voorzien van het innovatieve Tine-Guide Fork Laser systeem om efficiënter en veiliger te kunnen werken, alsook minder kosten te genereren door aanrijdingen tegen stellingsliggers en palletgoederen.

03okt

Coca Cola European Partners kiest voor globale uitrol van TruckLOG TK5

Coca Cola European Partners en ESQUENET MST-Davis Derby Ltd. gaan samen in zee om TruckLOG TK5 te implementeren op alle intern transportvoertuigen van de groep. In totaal zal ESQUENET MST ca 400 heftrucks, reachtrucks en orderpickers van Still, Linde en BT-Toyota uitrusten met TruckLOG TK5 in de productie- en distributiesites van Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg.

27jun

T.L.I. NV KIEST VOOR TRUCKLOG TK5 OP NIEUWE VLOOT JUNGHEINRICH REACHTRUCKS

T.L.I. nv (Tyres Logistics International) te Herstal kiest voor de implementatie van TruckLOG TK5 voor zijn toegangscontrole- en fleetmanagement systeem op 10 nieuwe Jungheinrich ETV320 reachtrucks !

De keuze voor TruckLOG TK5 door T.L.I. was voornamelijk ingegeven door de volledigheid en de onbeperkte mogelijkheden van het TK5 programma.

12mei

CARGILL OIL PACKERS IMPLEMENTEERT TRUCKLOG TK5 & PAS CLAITEC

Cargill Oil Packers bvba (ex-Vandemoortele bottelfabriek 2002) te Izegem heeft een project van toegangscontrole + fleetmanagement en 360° personendetectie uitgerold in samenwerking met ESQUENET MST.

Na uitvoerige testen en referentiebezoeken heeft Cargill gekozen voor de professionele producten en aanpak van ESQUENET MST.

TruckLOG TK5 wordt gebruikt op alle heftrucks en reachtrucks in de logistieke en productie omgeving. Dezelfde voertuigen werden uitgerust met het nieuwste 360° personendetectiesysteem van Claitec, het PAS Pedestrian Alert System.

15jan

McBride Chemolux Luxembourg kiest voor TruckLOG ACP+

De productievestiging McBride Chemolux (groep McBride Int.), in Foetz, Luxembourg kiest voor hun nieuwe heftruckvloot voor de toegangscontrolesystemen van Davis Derby Ltd., TruckLOG ACP+

De jarenlange ervaring op het vlak van ontwikkeling en commercialisering van toegangscontrolesystemen voor heftrucks én de betrouwbaarheid en gebruiksgemak hebben McBride Chemolux overtuigd om te kiezen voor TruckLOG ACP+

McBride is Europees leider in de ontwikkeling, productie en commercialisering van private label huishoud- en persoonlijke verzorgingsproducten.

20okt

Van Heck Interpieces & AP Logistics kiezen samen voor TruckLOG TK5

Als grossier voor meer dan zestigduizend verschillende auto-onderdelen van een scala aan topproducenten zoals Romax, Gates, SKF, Valeo, Brembo, Lucas, Hitec, Monroe, etc is Van Heck Interpieces en haar logistieke dochter AP Logistics dé brug tussen de autofabrikanten en grossiers voor garagehouders. De absolute kracht van Van Heck Interpieces en AP Logistics ligt in het snel samenbrengen en het optimaal stroomlijnen van de daadwerkelijke distributie aan meer dan 120 grossiers in België, Luxemburg, Nederland en Frankrijk.

17aug

INDAVER kiest voor TruckLOG TK5 op 82 machines op 7 sites in België en Nederland

TruckLOG TK5 werd gemonteerd op alle heftrucks, zijladers, wielladers, kranen, pick-ups, vrachtwagens en hoogtewerkers die binnen de 7 verschillende sites operationeel zijn.

24apr

Mercury Flooring NV kiest voor TruckLOG TK5 van Davis Derby Ltd.

ESQUENET MST heeft TruckLOG TK5 uitgerold op Jungheinrich heftrucks bij Mercury Flooring N.V. te Waregem.

17mrt

Covidien-Medtronic implementeert TruckLOG TK5 op 72 heftrucks

Covidien-Medtronic kiest voor haar Europees distributiemagazijn in Opglabeek met een totale opslagcapaciteit van 62.000m2 voor de implementatie van TruckLOG TK5 toegangscontrole- en fleet management systeem op 72 heftrucks, rechtrucks, orderpickers en combi-trucks.