+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

ESQOview SurroundView 360° Camerasysteem

ESQOview SurroundView 360° Camerasysteem 

Met één oogopslag alles in het zicht : het ESQOview SurroundView camerasysteem is gebaseerd op jarenlange beproefde en extreem robuuste camera’s van Duitse topkwaliteit, die met de nieuwe generatie monitoren uitvoerig getest werden om een 360°-beeld rondom de machine te creëren.

De weergave van de individuele of gecombineerde camerabeelden kan door de bestuurder handmatig worden geselecteerd volgens zijn vereisten of automatisch worden weergegeven via voertuigsignalen (bv vooruit en/of achteruit rijden). Op deze manier wordt het zicht op kritieke gebied rond het voertuig optimaal aangepast aan de visuele vereisten: enkel achteruitrijcamera bij achteruitrijden, combinatie van zij- en achteruitrijcamera's of volledig 360° zicht rondom de machine.

Wanneer voetgangers of fietsers in een dode hoek van een heftruck terecht komen, levert dat bijzonder gevaarlijke situaties op. Als de bestuurder de voetganger of fietser te laat of helemaal niet ziet kunnen er zich al snel ongelukken voordoen, altijd met bijzonder grote gevolgen en letsels als gevolg.

ESQOview SurroundView camerasystemen helpen de bestuurder tijdig gevaarlijke situaties rondom zijn voertuig te zien en correct in te schatten.
Het extra zicht zorgt ook voor meer productiviteit, hogere efficiëntie, sneller en ergonomischer werken, zonder incidenten en ongevallen.

Partners