+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

ESQOview SurroundView 360° Camerasysteem

ESQOview SurroundView 360° Camerasysteem voor heftrucks en industriële voertuigen

 

De weergave van de individuele of gecombineerde camerabeelden kan handmatig worden geselecteerd of automatisch worden weergegeven via de voertuigsignalen (bv vooruit en/of achteruit rijden, richtingaanwijzer, etc). Op deze manier wordt het zicht om en rond het voertuig optimaal aangepast aan de visuele vereisten: enkel achteruitrijcamera bij achteruitrijden, combinatie van zij- en achteruitrijcamera's of volledig 360° zicht rondom de machine.


Wanneer voetgangers of fietsers in een dode hoek van een heftruck terecht komen, levert dat bijzonder gevaarlijke situaties op. Als de bestuurder de voetganger of fietser te laat of helemaal niet ziet kunnen er zich al snel ongelukken voordoen, altijd met bijzonder grote gevolgen en letsels als gevolg.


ESQOview 360° SurroundView camerasystemen helpen de bestuurder tijdig gevaarlijke situaties rondom zijn voertuig te zien en correct in te schatten.
Het extra zicht zorgt ook voor meer productiviteit, hogere efficiëntie, sneller en ergonomischer werken, zonder incidenten en ongevallen.


Partners